0 comments

Iată modulul cu cele trei camere din Huawei P20 Pro

by on 10 aprilie 2018
 

Huawei P20 Pro a făcut valuri la lansarea din luna martie, de la Paris. Acesta este primul telefon care are un modul cu trei camere pe spate.

Cel mai interesant aspect este senzorul de 40MP și cel cu 3x zoom optic, pe lângă camera de selfie care oferă o rezoluție de 24MP. După cum era de așteptat, cei de la iFixit au desfăcut acest telefon și ne-au prezentat fiecare piesă în parte. Odată desfăcut, putem vedea puternicul subasamblu de camere, care face din acest telefon un adevărat aparat foto.

Pe partea stângă se poate observa camera de 20MP monocrom cu deschidere de f/1.6, în mijloc avem camera de 40MP cu deschidere de f/1.8, iar în partea dreaptă regăsim camera de 8MP cu deschidere de f/2.4 și 3x zoom optic. Cel mai interesant aspect descoperit de cei de la iFixit este urma sistemului de stabilizare optică a imaginii pe toți senzorii, deși Huawei susține că doar senzorul de 8MP este stabilizat optic, restul fiind stabilizați software.

După cum era de așteptat, scoaterea din telefon a acestui modul de cameră nu a fost o treabă ușoară, deși Huawei P20 Pro nu stă rău la capitolul service, conform celor de la iFixit; cu toate acestea, este greu să schimbi bateria și ecranul. Un alt aspect interasant este bateria de 4000mAh.

Sursa