0 comments

Cum e noua tableta iPad a Apple si ce pret are – Dojotech.ro

by on 12 septembrie 2019
 

Cum e noua tableta iPad a Apple si ce pret are

In cadrul evenimentului pentru iPhone-uri din septembrie, compania Apple din Cupertino a anuntat o noua tableta iPad, de 10,2 inci. Noua tableta soseste la circa un an si jumatate dupa ce Apple a lansat tableta de 9,7 inci in luna martie a anului trecut.

Conform companiei, unul dintre cele mai populare iPad-uri ale sale este modelul de 9,7 inci. Acest lucru nu e atat de surprinzator, daca iei in considerare ca compania a lansat anterior un model de 9,7 inci actualizat care era considerabil mai ieftin, numai bun pentru cei care doreau sa cumpere primul lor iPad.

Cu toate acestea, se pare ca compania a decis sa-si actualizeze iPad-ul de 9,7 inci, oferindu-i un upgrade. In loc de ecranul de 9,7 inci, compania a integrat un ecran Retina de 10,2 inci.

Cat despre specificatii, daca erai in cautarea unei tablete puternice, afla ca aceasta tableta nu va fi la fel de puternica ca iPad Pro. Asta pentru ca Apple va oferi noii tablete de 10,2 inci un cip A10 Fusion care a fost lansat initial in 2016 pe iPhone 7 si 7 Plus.

Cu toate acestea, ar trebui sa fie suficient de puternic in cele mai multe situatii. De asemenea, va veni cu caracteristica Smart Connector, ceea ce inseamna ca va putea fi folosita cu Smart Keyboard.

In plus, va rula sistemul de operare iPadOS, o versiune modificata a iOS optimizata pentru iPad. Va exista si suport pentru Apple Pencil si, dupa cum a anuntat compania, clientii care cumpara hardware Apple nou vor primi un abonament de un an la serviciul Apple TV+ in mod gratuit.

Noul iPad de a 7-a generatie al companiei Apple din Cupertino va avea un pret de pornire de 329 de dolari si este disponibil pentru precomanda. Se asteapta ca livrarea tabletei va incepe pe la sfarsitul acestei luni.

Citeste stirea completa