0 comments

Cum e serviciul de streaming de jocuri GeForce Now al NVIDIA pentru Android – Dojotech.ro

by on 22 august 2019
 

In acest an, NVIDIA a anuntat oficial un serviciu de streaming de jocuri la care compania lucreaza de cativa ani. Serviciul NVIDIA se numeste GeForce Now si este capabil sa schimbe total modul in care jucam cele mai noi jocuri pe smartphone-urile Android.

Problema cu jocurile este hardware-ul. In functie de PC-ul pe care il folosesti, este posibil sa nu le poti rula pe unele. Acesta e motivul pentru care multi considera ca serviciile de streaming de jocuri ar putea fi calea viitorului.

Prin streaming, toata procesarea intensiva este realizata pe servere la distanta si ai nevoie numai de o conexiune la internet pentru a le juca.

De asemenea, se depasesc anumite limitari ale dispozitivului Android si, teoretic, ai putea transmite prin streaming un joc de PC catre smartphone-ul tau cu NVIDIA GeForce Now. Exista mai multe astfel de servicii pe piata in ziua de azi, cum ar fi GeForce Now de la NVIDIA.

Vestea buna e ca, daca esti interesat sa-l incerci, vei fi incantat sa afli ca serviciul de streaming GeForce Now va fi disponibil in curand pe Android. Conform anuntului companiei NVIDIA: “La fel ca pe PC, Mac si SHIELD TV, cand aplicatia mobila Android se lanseaza, aceasta va fi in stadiu beta. Vom continua sa imbunatatim si sa optimizam experienta. Pentru a profita din plin de experienta mobila, recomandam folosirea unui gamepad Bluetooth, cum ar fi controlerul SHIELD, Razer Raiju Mobile, Steelseries Stratus Duo sau Glap Gamepad (in Coreea), avand in vedere ca unele jocuri nu vor putea fi jucate pe un smartphone Android fara un gamepad”.

Din pacate, NVIDIA nu mentioneaza cand va fi lansat serviciul de streaming GeForce Now pe Android, sau ce pret va avea. De asemenea, nu s-a spus daca vei avea nevoie de WiFi, sau daca poti juca jocuri prin streaming prin 4G sau 5G cu acel serviciu NVIDIA GeForce Now pentru Android. Presupunem ca va trebui sa asteptam serviciul de streaming de jocuri NVIDIA GeForce Now pentru Android.

Citeste stirea completa