0 comments

Cum poti instala Android pe consola Nintendo Switch. Neoficial – Dojotech.ro

by on 29 iulie 2019
 

Nu mai trebuie sa te intrebi cand poti renunta la prudenta si sa instalezi Android pe consola de jocuri Nintendo Switch. Dezvoltatorii de pe XDA au lansat primul ROM Android disponibil pentru aceasta consola.

Datorita hardware-ului consolei Nintendo Switch, aceasta e practic bazata pe tabletele Tegra SHIELD ale NVIDIA, ceea ce inseamna ca aceasta poate practic rula sistemul de operare al Google.

Acesta e motivul pentru care nu a fost surprinzator sa vedem niste modderi instaland Android pe acea consola Nintendo Switch. Saptamana trecuta, s-a spus ca un ROM pentru acel dispozitiv este in lucru si ca ar putea fi lansat in curand.

Daca asteptai cu nerabdare acest lucru, atunci vei fi incantat sa afli ca, pe forumurile XDA, ROM-ul Android neoficial pentru Nintendo Switch a fost lansat.

Aceasta e o versiune Android bazata pe LineageOS 15.1 care in schimb se bazeaza pe Android 8.1 Oreo, deci este o versiune relativ noua a sistemului de operare al Google. Cat despre utilitate, avand in vedere ca Switch vine cu un ecran touchscreen, intr-un fel functioneaza ca un smartphone/tableta.

Cu toate acestea, au circulat stiri care indicau ca actuala versiune are destul de multe bug-uri cu privire la autonomia bateriei, rotirea automata si touchscreen-ul, asa ca nu este inca foarte buna.

Nu am recomanda nimanui sa-si supuna la acest tratament consola Nintendo Switch, cu exceptia cazului in care se gandeste serios la modificarea consolei si nu l-ar deranja sa o sacrifice eventual in cazul in care ceva nu merge bine.

Compania Nintendo este cunoscuta pentru faptul ca vaneaza modderii care si-au modificat consolele, asa ca si asta e un risc pe care ar trebui sa-l iei in calcul. Daca esti interesat, poti descarca ROM-ul Android si sa urmaresti instructiunile de pe XDA despre cum il poti instala pe Nintendo Switch.

Citeste stirea completa