0 comments

Cum poti rezolva problema cu inchiderea brusca a laptopului MacBook Pro de 13 inci – Dojotech.ro

by on 4 decembrie 2019
 

Cum poti rezolva problema cu inchiderea brusca a laptopului MacBook Pro de 13 inci

Compania Apple din Statele Unite a postat un nou document de asistenta care contine pasi de solutionare a unei probleme pentru utilizatorii care se confrunta cu inchiderile bruste pentru laptopul MacBook Pro entry-level (de nivel de baza) din 2019 de 13 inci care a fost lansat in iunie.

Daca detii un MacBook Pro de 13 inci din 2019 si observi ca acest laptop se inchide brusc, sa stii ca li se intampla si altora. Apple a impartasit recent un document de asistenta in care recunoaste ca exista unele modele MacBook Pro de 13 inci de nivel de baza care se confrunta cu aceasta inchiderile bruste.

Retineti ca aceasta problema pare ca afecteaza in mare parte (sau poate numai) laptopurile MacBook Pro ale Apple care au fost lansate la mijlocul anului si sunt afectate numai modelele de nivel de baza de 13 inci.

Daca folosesti un laptop Apple MacBook Pro de 13 inci de nivel de baza mai vechi, exista mari sanse ca nu esti afectat. Dar daca esti, problema ar putea avea legatura cu altceva.

Nu e clar ce ar putea provoca inchiderile bruste, dar documentul de asistenta al Apple evidentiaza cativa pasi pe care utilizatorii ii pot urma pentru a remedia problema.

Apple solicita utilizatorilor sa aduca bateria laptopului la sub 90%, sa-l conecteze la incarcator, sa-l porneasca, sa inchida toate aplicatiile si sa lase dispozitivul la incarcat timp de cel putin 8 ore.

Apoi, utilizatorii trebuie sa-si actualizeze laptopul la cea mai recenta versiune macOS care ar trebui sa rezolve problema. Par o succesiune de pasi destul de ciudati pentru a rezolva problema.

Dar daca te confrunti cu inchiderile bruste, atunci ar trebui sa urmezi acesti pasi. Daca problema cu inchiderile bruste persista la laptopul MacBook Pro de 13 inci, ar trebui sa contactezi Apple pentru asistenta suplimentara.

Citeste stirea completa