0 comments

Cum sunt noile dispozitive inteligente Smart Camera, WiFi Smart Plug si Smart Bulb ale Samsung – Dojotech.ro

by on 26 iunie 2019
 

Cum sunt noile dispozitive inteligente Smart Camera, WiFi Smart Plug si Smart Bulb ale Samsung

Daca doriti sa va transformati locuinta intr-una mai inteligenta, exista o varietate de dispozitive inteligente dintre care puteti alege. Dar daca preferati sa nu petreceti prea mult timp cautand, aflati ca Samsung are ceva care v-ar putea interesa.

Compania Samsung a anuntat recent o gramada de dispozitive din gama SmartThings care ar merita sa fie avute in vedere. Printre acestea se numara Samsung Smart Camera, WiFi Smart Plug si un Smart Bulb (bec inteligent).

Incepand cu dispozitivul Plug, acesta e un fel de priza la care iti poti conecta gadgeturile pentru a le controla de la distanta. Am vazut multe solutii similare, iar avantajul e ca pot transforma dispozitivele simple in unele inteligente, desi in cea mai mare parte implica doar pornirea si oprirea lor.

Dar acea “priza” totusi e utila in unele cazuri care privesc gadgeturi mai putin complexe, cum ar fi becurile. Cat despre becuri, Bulb va fi o optiune de luat in considerare daca doresti sa-ti echipezi locuinta cu iluminare inteligenta.

Acest bec al Samsung va fi compatibil cu o varietate de asistenti virtuali, cum ar fi Bixby, Google Assistant si Alexa, asa ca poti folosi dispozitive similare pentru a controla becurile folosind vocea.

Cat despre Smart Camera, Samsung sustine ca dispozitivul inteligent e capabil sa deosebeasca oameni, animale si obiecte. Prin urmare, acesta le va permite utilizatorilor sa personalizeze notificarile pe care doresc sa le primeasca.

Va exista de asemenea si suport pentru sunet bidirectional si va oferi un camp de vedere de 145 de grade. Daca esti interesat sa intri in posesia oricarui dintre aceste dispozitive inteligente ale Samsung, afla ca Samsung Smart Camera are un pret de 90 de dolari, WiFi Smart Plug are un pret de 18 de dolari, in timp ce Smart Bulb are pretul de 10 dolari.

Citeste stirea completa