0 comments

Cum va fi smartwatch-ul Apple Watch mai putin dependent de iPhone – Dojotech.ro

by on 8 mai 2019
 

Cum va fi smartwatch-ul Apple Watch mai putin dependent de iPhone

In momentul de fata, smartwatch-ul Apple Watch (chiar si versiunea celulara) e destul de dependent de iPhone. Dar compania Apple din Cupertino intentioneaza sa schimbe macazul.

Conform unei noi stiri de la publicatia Bloomberg, compania americana are de gand sa creeze un magazin de aplicatii App Store special pentru smartwatch-ul sau.

Unul dintre neajunsurile smartwatch-ului Apple Watch al companiei din Cupertino este ca e dependent de iPhone. De exemplu, pana cand versiunea celulara a ceasului inteligent a fost lansata, utilizatorii au trebuit sa-si tina smartwatch-urile conectate la iPhone-uri pentru a primi apeluri si pentru a accesa internetul.

Desi acest lucru s-a schimbat, Apple Watch inca e foarte dependent de iPhone. Un alt exemplu ar fi aplicatiile. Daca doriti sa descarcati o aplicatie pentru acel ceas inteligent, trebuia sa descarcati aplicatia prin iPhone.

Cu toate acestea, si acest lucru s-ar putea schimba. Conform unei stiri de Bloomberg, s-a dezvaluit ca, cu urmatorul update major al watchOS, compania din Cupertino ar putea oferi lui Apple Watch o mai mare independenta fata de smartphone-urile companiei.

Se va reusi asta prin faptul ca Apple Watch va avea propriul App Store care poate fi accesat chiar prin smartwatch. Asta inseamna ca, in cazul in care ai nevoie sa descarci o aplicatie watchOS, vei reusi acest lucru chiar de pe smartwatch, chiar daca nu ai iPhone-ul la tine.

Cu toate acestea, cei care nu detin versiunea celulara a smartwatch-ului, vor trebui sa continue sa se bazeze si sa fie dependenti de iPhone. Totusi, daca ai versiunea celulara a Apple Watch, atunci urmatorul update watchOS ar merita sa fie avut in vedere de tine. Se asteapta ca compania din Cupertino va anunta update-ul la evenimentul WWDC care va avea loc luna viitoare.

aplicatii, App Store, Apple, Apple Watch, Bloomberg, ceas inteligent, companie, Cupertino, dependent, internet, iPhone, magazin de aplicatii, smartwatch, update, utilizatori, versiune celulara, watchOS, WWDC

Citeste stirea completa