0 comments

Dacă ai iPhone, asta e o veste mare pentru tine: ce se va întâmpla pe telefonul tău din toamnă – Realitatea

by on 9 iunie 2019
 
  • STIRI
  • STIRI ACTUALE
  • STIRI STIINTA SI TEHNOLOGIE

Sâmbătă, 8 Iunie 2019 20:33
Sursă: REALITATEA.NET
Autor: Andrei Simion


Orice iPhone are probleme cu bateria în sensul că nu ține foarte mult. Sau cel puțin nu ține cât oferă și concurența. Dar Apple crede că poate schimba asta și face trecerea chiar din toamnă. Durata ei de viață se va spori printr-un update de software. Astfel, va oferi autonomie mai mare și o longevitate pe măsură. 

Recent, oficialii Apple au făcut din nou referire la sănătatea bateriei la iPhone. Acum a fost vorba de o nouă schimbare ce urmează să fie introdusă în iOS 13 cu scopul de a-i extinde durata de viață și de a micșora semnificativ ritmul de degradare.

Conform companiei, “o nouă opțiune ajută la încetinirea ritmului de îmbătrânire a bateriei, prin reducerea timpului pe care iPhone-ul îl petrece încărcat până la 100%. iPhone-ul va învăța din rutina zilnică de câtă energie ai nevoie, pentru a-l încărca dincolo de 80% doar când ai nevoie de asta.” E fix vestea pe care utilizatorii o așteptau de ani de zile. 

Ce a făcut Apple până acum

Vestea e cu atât mai importantă cu cât nimic nu este mai supărător decât să investești o avere într-un nou smartphone, iar după câteva luni să observi o scădere radicală a autonomiei. Până acum, pentru a preveni asta, Apple a redus performanța telefonului.

Gestul respectiv a dus la un scandal de proporții. Între timp, a rezolvat și acea problemă. Acum, cu noua opțiune, telefonul tău nu va mai fi încărcat până la 100% de fiecare dată, dacă ajungi în fiecare seară cu 30% la baterie acasă și oricum te-ai obișnuit să-l pui seara la încărcat.

Prin acest sistem, deoarece acumulatorul nu va mai supus unor cicluri complete de încărcare/descărcare, ar trebui să-și păstreze capacitatea maximă de funcționare pentru mai mult timp. În prezent, Apple deja micșorează rata de încărcare a bateriei când ajunge la 80%, pentru a-i extinde durata de viață. Acest sistem oferă rezultate într-o anumită manieră, dar ar fi mai benefic dacă nu ți-ai mai încărca deloc telefonul dincolo de respectivul prag.

SursaFanatik.ro


NEWS ALERT! Radu Mazare va fi mutat din penitenciarul Rahova! Unde isi va ispasi pedeapsa


Fanatik.ro


Victor Ponta, anunt surprinzator! PSD, in mare PERICOL! Ce plan are, de fapt, fostul premier


Stirile PRO TV


Kim Jong-un și-a executat un general aruncându-l într-un bazin cu piranha. Metoda, inspirată dintr-un film


print

Citeste stirea completa