0 comments

Dan Barna anunță că a fost chemat la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă

by on 11 martie 2021
 
  • “Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil și vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfășurat-o înainte de a intra în politică.
  • În aceste zile solicitarea mea a dat roade și am primit o invitație de la DLAF pentru, și citez, “furnizarea informațiilor pe care le dețineți în legătură cu activitatea desfășurată în cadrul proiectului” aflat în verificare.
  • Era foarte bine dacă această invitație nu s-ar fi lăsat atât așteptată – am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidențiale din 2019, când s-au speculat din păcate enorm de multe neadevăruri în spațiul public”, a scris Dan Barna, joi, pe Facebook.

El spune că speră că odată cu această invitație, pe care o va onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele, iar “verificarea începută în campania electorală să își încheie parcursul și să scurteze drumul adevărului către lumină”.

  • “Adevărul, onestitatea și transparența au caracterizat întreaga mea carieră – în politică și înainte – iar prezența mea la DLAF este exact garanția că asta nu este un slogan, ci un crez”, adaugă Dan Barna.

“E ca și cum ne-am supăra pe Hagi că n-a înscris de fiecare dată. Lucrurile sunt foarte clare, am fost deschis, nu am nimic de ascuns”, a reacționat atunci liderul USR.