0 comments

Dan Barna compară scrisoarea PSD către liderii europeni cu secvență la piață: Exact găliganul care te împinge, apoi țipă

by on 14 ianuarie 2020
 

Liderul USR, Dan Barna, a spus, marți seară, că scrisoarea PSD către ambasade, Comisia Europeană și Parlamentul European în care reclamă guvernul PNL că vrea alegeri în două tururi în vară este o ”manevră” care seamănă cu o scenă de la piață, în care ”găliganul care te împinge, țipă”.

”Știți secvența aia în care prietene, mame, doamne sau chiar prieteni o pățesc la piață, când câte un ghiolban, câte un găligan se împinge și pe urmă începe să țipe: aoleo, ce ați făcut, m-ați atins?! Exact asta este manevra PSD. Exact găliganul care te împinge, apoi țipă. Cam așa e și manevra PSD. După ce timp de trei ani de zile a urlat de neamestecul țărilor occidentale în omânie, de ce ne vorbește nouă Comisia Europeană, Comisia de la Veneția, ce ne interesează pe noi raportul GRECO, că noi suntem țară independentă, că avem valorile noastre naționale… știți discursul PSD. Brusc acum au descoperit valoarea și valențele extraordinare relațiilor internaționale. E caraghios de-a dreptul”, a spus Barna, la Digi24, potrivit Mediafax.