0 comments

Dan Barna: Iaşiul este cel mai bun exemplu în care vedem un nou USL regonflat, reşapat, în care fostul primar PSD este candidatul PNL nou şi proaspăt

by on 18 septembrie 2020
 

Liderul USR, Dan Barna, susţine că Iaşiul oferă cel mai bun exemplu al “unui USL regonflat, reşapat şi reîmbrăcat“, în condițiile în care fostul primar PSD Mihai Chirica a devenit candidatul unui PNL “nou şi proaspăt“. “Oamenilor li se spune că tot ceea ce ieri era un PSD-ism roşu-sângeriu brusc a devenit un galben strălucitor şi luminos”, a afirmat Barna.

Dan Barna a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că la Iaşi se vede cel mai bine de ce este necesară o nouă clasă politică, el dând ca exemplu atitudinea PNL de a-l aduce pe Mihai Chirica în partid şi a-l susţine la primărie.

“La Iaşi se vede mai bine ca în alte locuri ce înseamnă necesitatea unei noi clase politice şi ce înseamnă vechea clasă politică de orice culoare. Iaşiul este cel mai bun exemplu în care vedem un nou USL regonflat, reşapat, reîmbrăcat în care fostul primar PSD este candidatul PNL nou şi proaspăt. Sunt convins că electoratul ieşean înţelege că nu se mai poate continua în această logică a permanentei auto-minciuni, în această logică a prostirii. Oamenilor li se spune că tot ceea ce ieri era un PSD-ism roşu-sângeriu brusc a devenit un galben strălucitor şi luminos“, a afirmat liderul USR, Dan Barna, citat de News.ro.

El i-a îndemnat pe români să iasă la vot, spunând că este greşită ideea că PSD este “cu un picior în groapă”: “Această idee a făcut posibil în 2016 să ne trezim cu o guvernare Liviu Dragnea care aproape ne-a scos din Europa”.