0 comments

Dan Barna, răspuns pentru contestatarii săi din partid: Această eternă nemulţumire a făcut ca USR- PLUS să obţină în 4 ani rezultate absolut spectaculoase

by on 7 decembrie 2020
 

“Această eternă nemulțumire, această dorință eternă de mai bine și de rezultate mai bune este exact ceea ce a făcut ca USR-PLUS să obțină în 4 ani rezultate absolut spectaculoase” – este mesajul liderului USR, Dan Barna, către contestatarii din partid care îi cer demisia în urma rezultatului “dezastruos” obținut la alegerile parlamentare de duminică.

  • “Mai este un element legat de așteptările și de mulțumirile sau nemulțumirile unora dintre colegii noștri. Această eternă nemulțumire, această dorință eternă de mai bine și de rezultate mai bune este exact ceea ce a făcut ca USR-PLUS să obțină rezultate absolut spectaculoase și spun asta pentru că în 2016, când am intrat cu 8%, aproape 9% în Parlamen,t ne doream cu toții și ne imaginam că vom avea 16 – 20% de atunci la fiecare alegeri. Diferența între dorințele noastre și realitate s-a strâns din ce în ce mai mult tocmai pentru că am început să ne maturizam”, a afirmat Dan Barna, într-o conferință de presă alături de Dacian Cioloș, liderul USR intervenind prin video întrucât se află acasă în izolare.

Conform rezultatelor parțiale transmise luni de Biroul Electoral Central, în urma alegerilor parlamentare 2020 Alianța USR-PLUS a obținut 15,4% din voturi.