0 comments

Dăncilă îi răspunde lui Dragnea, în legătură cu „Guvernul șchiop”: Vom discuta în CEX, dar nu cred că îmi schimb opțiunea

by on 15 mai 2019
 

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, la Ploiești, că nu crede că își va schimba opțiunea în privința remanierii, o discuție urmând să aibă loc în Comitetul Executiv Național, relatează Mediafax.

Întrebată despre declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la faptul că premierul conduce, în prezent, un „Guvern șchiop”, deoarece președintele Klaus Iohannis îi va refuza toate propunerile, iar singura variantă ar fi remanierea, Viorica Dăncilă a anunțat că nu crede că își va schimba opțiunea.

„Acest lucru îl vom discuta în cadrul Comitetului Executiv Național. Pentru mine acum e important să merg în mijlocul oamenilor, astfel încât guvernarea să se plieze pe interesele oamenilor, să văd stadiul realizării lucrărilor din fonduri europene și fonduri guvernamentale și această discuție va fi în CEX dar nu cred că o să îmi schimb opțiunea (în privința remanierii – n.r.)”, a spus Dăncilă.


„Eu îi doresc succes doamnei Dăncilă să aștepte. Nu cred că va primi răspuns de la Iohannis. Eu i-am spus și îi spun, când se va decide să facă prin Parlament, dacă nu vrea să stea cu Guvernul șchiop. E singura variantă după părerea mea. Iohannis nu va accepta niciodată. Poate să vină cu 10 propuneri. O să spună că nu au ținută corespunzătoare”, a declarat Liviu Dragnea.