0 comments

Data de lansare a lui Galaxy Note 20 şi Galaxy Fold 2 ar fi scăpat: 5 august 2020 – Mobilissimo.ro

by on 6 iunie 2020
 

Samsung Galaxy Note 20 a avut scăpări în abundență online în ultima săptămână, iar acum a ieşit la suprafaţă şi o posibilă dată de lansare. Mă rog, mai degrabă data de anunţare oficială, în cadrul unui eveniment Unpacked ţinut doar online. Acea dată ar fi 5 august 2020.

Tot pe 5 august este aşteptat să debuteze şi Samsung Galaxy Fold 2. Informaţiile vin direct din Coreea de Sud şi tindem să le dăm crezare. Încă există discuţii interne în cadrul Samsung cu privire la eveniment şi se pare că decizia de a ţine totul online rămâne bătută în cuie. Ar fi fost dificil să pui pe drumuri mii de jurnalişti şi bloggeri având în vedere pandamia de Covid-19 şi restricţiile legate de zboruri şi deplasări, diferite în unele ţări.

Într-o lume ideală evenimentul ar fi avut loc la New York, cu sala plină de mii de oameni. Mai nou se zvoneşte că vom avea doar un Galaxy Note 20 şi Note 20 Ultra, fără un model Note 20+. Samsung a înregistrat recent şi trademark-ul pentru un “Seamless Display” cu setare de refresh rate de la 90 şi 120 Hz, aplicabil la un potenţial Note 20. La început de săptămână se discuta şi despre o cameră cu zoom 50x, telemetru laser şi camera ultra-wide cu senzor nou pe Note 20+ (dacă se va lansa).

Apoi Note 20 Ultra a apărut brusc în peisaj, fiind certificat de autoritatea Bluetooth SIG. La final de lună mai aflăm şi că Galaxy Fold 2 a intrat în producţie şi că vine cu protecţie UTG de pe Galaxy Z Flip şi va trece la un ecran cu refresh rate de 120 Hz. Samsung ar vrea să livreze până la 3 milioane de unităţi ale acestui Fold în următorul an. Sunt sigur că ne aşteaptă 2 luni pline de scăpări până la marele debut.

Citeste stirea completa