0 comments

De ce Microsoft va incorpora Internet Explorer in browserul Edge – Dojotech.ro

by on 7 mai 2019
 

De ce Microsoft va incorpora Internet Explorer in browserul Edge

Microsoft a confirmat cateva modificari noi pentru browserul Edge bazat pe Chromium la care a lucrat. Una dintre cele mai importante adaugiri este un “mod Internet Explorer” pentru Edge, ceea ce inseamna ca practic navigatorul Microsoft Internet Explorer mai vechi va fi incorporat in noul navigator Edge.

Desi este posibil ca ai incetat sa folosesti Internet Explorer de mult timp, browserul companiei Microsoft inca este folosit de multe companii pentru a incarca site-uri interne.

Modul Internet Explorer al Edge va permite companiilor sa incarce site-uri vechi cu noul browser Edge Chromium. Va reusi asta folosind motorul de randare Internet Explorer.

Acest lucru va elimina nevoia companiilor de a folosi browserul Internet Explorer propriu-zis pentru accesarea site-urilor lor interne. Joe Belfiore al Microsoft a declarat ca compania va proceda astfel, modul IE incarcand continutul in cadrul Edge.

Astfel, utilizatorii nu si-ar putea da seama de diferenta daca nu ar exista micul logo IE pe fila care arata ca modul Internet Explorer a fost activat.

Belfiore de la Microsoft confirma faptul ca acest mod a fost conceput exclusiv pentru companii si ca acest lucru le-ar oferi un stimulent mare pentru a folosi browserul Edge bazat pe Chromium, in loc de Chrome sau IE.

“Avem un browser pentru dv. care se actualizeaza in mod regulat si care functioneaza si pe Windows 7 si Mac”, explica acesta. De asemenea, compania Microsoft efectueaza unele imbunatatiri de confidentialitate care includ blocarea trackerelor web care urmaresc utilizatorii pe web.

Mai mult, compania Microsoft are de gand sa creeze o pagina de confidentialitate unica in browser care permite utilizatorilor sa aleaga dintre trei niveluri diferite de confidentialitate: fara restrictii, echilibrat si strict, nivelul de urmarire a anunturilor variind in functie de fiecare mod.

anunturi, browser, Chrome, Chromium, companie, companii, Edge, Internet Explorer, Joe Belfiore, Mac, Microsoft, mod IE, site-uri interne, urmarire, utilizatori, web, Windows 7

Citeste stirea completa