0 comments

De ce nu e neaparat un dezavantaj ca smartphone-ul Google Pixel 5 va avea specificatii modeste – Dojotech.ro

by on 26 august 2020
 

De ce nu e neaparat un dezavantaj ca smartphone-ul Google Pixel 5 va avea specificatii modeste

E posibil ca smartphone-ul Pixel 5 al companiei Google din Statele Unite va fi un smartphone cu specificatii modeste, dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj pentru unii utilizatori. Exista motive pentru acest lucru.

Probabil ca suntem la circa o luna distanta de dezvaluirea smartphone-ului Google Pixel 5. In mod normal, cand o companie lanseaza un smartphone de varf performant, utilizatorii sunt interesati de noile caracteristici, de performanta si de cat de clar este ecranul.

Fara a se mai gandi la pret. Dar, conform unor zvonuri, smartphone-ul Google Pixel 5 va fi altfel. Ar putea fi anost. Dar acesta nu e neaparat un lucru rau.

Informatiile care urmeaza trebuie sa fie tratate cu o doza de precautie. Pentru inceput, acel telefon s-ar putea sa nu foloseasca un cip de varf, ci un cip Snapdragon 765G modest. Si doar 8GB de RAM.

Aceste specificatii sunt suficiente pentru un utilizator obisnuit. In plus, Google a aratat pana acum ca, prin optimizari software, se poate creste performanta pe dispozitive cu dotari mai modeste.

Dar mai important, cipul Snapdragon 765G este mai ieftin decat un Snapdragon 865 si 12GB de RAM. Cu circa 100 de dolari mai ieftin. In plus, se pare ca anul acesta va fi lansat doar un singur smartphone Pixel 5, nu si o varianta XL, pentru a reduce costurile. Pixel 5 ar veni cu un ecran OLED de 6 inci.

De asemenea, prin simplificarea liniei de productie, Google poate reduce in continuare costurile de prouctie, iar de aceasta economie poate beneficia consumatorul.

Desi specificatii modeste si variantele limitate nu-i vor incanta pe unii, asta inseamna ca Google va avea un avantaj de sute de dolari fata de rivali. E posibil ca smartphone-ul Google Pixel 5 va avea un pret de circa 700 de dolari.

Citeste stirea completa