0 comments

De ce Play Store le indica utilizatorilor Android aplicatii nefolosite pentru a le dezinstala – Dojotech.ro

by on 13 mai 2019
 

De ce Play Store le indica utilizatorilor Android aplicatii nefolosite pentru a le dezinstala

O noua caracteristica a Google Play Store indica utilizatorilor Android o lista de aplicatii pe care poate ca ar vrea sa le dezinstaleze.

Descarcarea si instalarea de aplicatii pe smartphone-urile Android prin Play Store e usoara, asa ca e de inteles de ce multi oameni acumuleaza softuri pe care ajung sa nu le mai foloseasca.

Cu totii avem o multime de aplicatii Android pe smartphone-uri, unii mai multe decat altii. Cu toate acestea, la fel ca in cazul majoritatii oamenilor, exista sanse ca numai cateva dintre acelea sunt folosite de tine.

Restul poate le folosesti mai rar. Asta inseamna ca exista o multime de aplicatii pe smartphone-urile noastre care ocupa spatiu de stocare pretios.

Se pare ca Google este constienta de faptul ca unii utilizatori intampina dificultati cu gestionarea spatiului de stocare. Conform unor noi informatii, exista o noua caracteristica in Google Play Store prin care sunt trimise notificari utilizatorilor Android pentru a dezinstala softurile nefolosite, pentru a elibera spatiu de stocare pe telefoane.

Atingand notificarea Play Store, va aparea a lista cu aplicatiile Android pe care utilizatorul nu le-a folosit de o vreme. Acest lucru indica faptul ca poate utilizatorul nu are nevoie de acele aplicatii si ca le poate dezinstala.

In acest moment nu este clar ce ar putea declansa notificarea Play Store si cat de mult trebuie sa stea nefolosita o aplicatie Android pentru a fi considerara nenecesara.

Aceasta nu este o caracteristica foarte noua. Utilizatorii iOS au avut la dispozitie de mult timp aceasta caracteristica si exista o optiune pentru utilizatori de a desinstala automat softurile nefolosite.

Nu e clar daca caracteristica Play Store e disponibila pentru toata lumea, dar fiti cu ochii pe aceasta daca aveti smartphone Android si sunteti interesati de asa ceva.

Android, aplicatii, Google, iOS, nefolosite, Play Store, smartphone, spatiu de stocare, sterge, telefon, utilizatori

Citeste stirea completa