0 comments

De ce serviciul Disney+ ar putea fi mai avantajos decat Netflix – Dojotech.ro

by on 24 august 2019
 

De ce serviciul Disney+ ar putea fi mai avantajos decat Netflix

Mai sunt cateva luni pana cand serviciul de streaming Disney+ se va lansa, dar acesta incepe deja sa puna in umbra Netflix. Viitorul serviciu de streaming se dovedeste unul amenintator pentru Netflix.

Disney+ se va lansa spre sfarsitul anului si, desi are avantajul ca e caminul unora dintre cele mai mari francize de film, nu exista nicio indoiala ca vor exista multe comparatii intre acest serviciu de streaming si alte servicii precum Netflix.

Cu toate acestea, se pare ca una dintre modalitatile prin care Disney+ vrea sa concureze este pretul. Pentru cei care nu stiu, va avea un pret de 7 dolari pe luna, sau 12,99 dolari daca vrei un pachet care include Hulu si ESPN+.

Pretul de baza al viitorului serviciu de streaming este deja mai mai mic comparativ cu pretul de baza al Netflix care e de 9 dolari pe luna. Pe langa asta, abonamentul implicit al Disney+ cu pret de 7 dolari pe luna este pe masura celei mai scumpe optiuni de streaming a Netflix.

Conform unei stiri de CNET, Disney+ va permite in mod implicit pana la 4 fluxuri simultane, ceea ce inseamna ca puteti urmari continut de pe acest serviciu pe mai multe dispozitive in acelasi timp.

De asemenea, fluxurile vor putea fi la rezolutie 4K fara costuri suplimentare, ceea ce este, asa cum am spus deja, la egalitate cu nivelul Premium al Netflix care are un pret de 16 dolari pe luna.

Cu toate acestea, serviciul de streaming Disney+ ar putea fi mai scump pe termen lung, chiar daca are un pret de doar 7 dolari, mai mic decat cel al Netflix. Asta pentru ca, conform CNET, continutul Disney+  s-ar putea lansa saptamanal.

Acest lucru inseamna ca, daca sperai sa urmaresti continut in stil binge-watch la fel ca pe Netflix (care lanseaza un sezon intreg in acelasi timp), nu vei putea.

Dar acest lucru ar putea functiona si in favoarea serviciului de streaming Disney+, avand in vedere ca te va mentine abonat mai mult timp, pentru ca vei vrea sa astepti lansarea continutului.

Citeste stirea completa