0 comments

Decizie radicală luată de Meghan Markle. Prietenii din New York au dezvăluit planul Ducesei – Evenimentul Zilei

by on 3 martie 2019
 

„Ea a spus că intenționează să-și ridice copilul cu o abordare fluidă a genului și nu vor impune stereotipuri”, a adăugat o sursă apropiată cuplului regal. Abordarea modernă a părinților poate fi un testament pentru educația lui Meghan în California, deoarece focalizarea pe mai multă educație pe bază de sexe s-a dovedit a fi o viziune populară împărtășită de multe celebrități.

Kate Hudson a făcut recent titluri de presă după ce a dezvăluit, într-un interviu acordat pentr AOL, că intenționează să adopte o abordare „fără gen” pentru nou-născuta Rani.

Angelina Jolie – a cărei fiică Shiloh se spune că va începe în curând tratamentul hormonal pentru a-și schimba sexul, a vorbit de asemenea în mod sincer despre direcționarea clară a stereotipurilor de gen.

Presa britanică a scris că Meghan și Harry au creat deja o cameră ecologică, neutră din punct de vedere al genului, la noua lor casă, Frogmore Cottage din Windsor, unde intenționează să se mute înainte de sosirea bebelușului la sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai.

La proiectul renovării de aproape 4 milioane de dolari a imobilului Meghan a recurs la ajutorul designerului de interioare, Vicky Charles, care a decorat şi luxosul hotel Soho Farmhouse din Oxfordshire, care a găzduit timp de trei zile petrecerea lui Meghan.

Potrivit unor surse regale, camera va fi zugrăvită în alb și gri, trenduri la modă, Meghan evitând orice altfel de modele cum ar fi animăluţe din desene animate, flori. Decizia lui Meghan de a evita creșterea copilului fără stereotipuri de gen are sens în ceea ce privește istoria sa de a lupta împotriva discriminării de gen de la o vârstă fragedă. În 1993, Meghan a scris o scrisoare către Procter & Gamble, care a făcut lobby pentru a-și schimba reclama șovinistă, notează vanityfair.

TERIFIANT! Asta e singura inregistrare a CUTREMURULUI din 1977! Ce s-a auzit, in Romania, pe 4 martie


Citeste stirea completa