0 comments

Decizii-fulger într-o ședință informală a ALDE. Meleșcanu și cei trei deputați propusi miniștri de Dăncilă, excluși din partid

by on 13 septembrie 2019
 

​Surse din interiorul ALDE au declarat pentru HotNews.ro că Teodor Meleșccanu, Gratiela Gavrilescu, Ion Cupă și Alexandru Băișanu au fost excluși din partid. Călin Popescu Tăriceanu și-a convocat apropiații într-o ședință informală la Parlament și a cerut excluderea acestora. “Ședința informală s-a transformat în ședina Biroului Executiv ALDE și cei patru au fost exclusi”, au explicat sursele citate.

După patru ore în care liderii ALDE au discutat despre deciziile luate în ultima perioadă, Călin Popescu Tăriceanu a fost cel care a cerut excluderea parlamenarilor. Solicitarea i-a luat prin surprindere pe cei prezenți la ședința informală iar o parte din aceștia s-au abținut de la vot. La întâlnire au fost prezenți în mare parte fidelii lui Tăriceanu dar și liderii din teritoriu care au fost neplăcut surprinși de faptul că Tăriceanu a transformat întâlnirea informală în Birou Politic Executiv.

Știre în curs de actualizare