0 comments

Deputat USR, atac la Iohannis: Pervers, în stil pesedist, Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării dosarului 10 august

by on 5 martie 2021
 

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu l-a criticat dur joi pe președintele Klaus Iohannis, după șeful statului a cerut ministrului Justiției să explice cum s-a ajuns la situația clasării dosarului 10 august. ”Pervers, în stil pesedist”, spune Ungureanu, care consideră că Iohannis este direct responsabil pentru clasarea dosarului.Postarea lui Ungurea pe pagina sa de Facebook:

  • Rușinos!Schamlos(în limba germană)
  • Președintele Iohannis care a numit-o pe Elena Giorgiana Hosu în fruntea DIICOT este responsabil direct din punct de vedere moral și politic de “trântirea” dosarului 10 august.
  • Pervers, în stil pesedist, domnul Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării dosarului 10 august.
  • Domnul Iohannis mai bine mergea la ski zilele acestea…
  • Îl invit pe domnul Iohannis, pe care l-am votat, să citească această mărturie a unui cetățean mutilat în 10 august 2018.

„Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici. Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă”, a afirmat președintele Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

De notat că Dosarul 10 august a intrat pe rolul Tribunalului Bucureşti în octombrie 2020, dată la care ministru al Justiției era Cătălin Predoiu (PNL). Stelian Ion (USR) a fost numit ministru al Justiției la finalul lunii decembrie 2020.