0 comments

Deputatul „Mitralieră”, după vot și condamnarea lui Dragnea: Dacă e nevoie plecăm și noi din țară, rămâneți voi aici cu securiștii / Dați în cap, violați, pentru că de azi ăsta este trendul

by on 27 mai 2019
 

Condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea „este a doua execuție pentru PSD după Adrian Năstase”, a declarat luni deputatul „Mitralieră” Cătălin Rădulescu, care a avut și o replică virulentă la adresa ziariștilor care îi cerea comentarii la intrarea în sediul PSD: „Dacă e nevoie plecăm și noi din țară, rămâneți voi aici cu securiștii”.„Este a doua execuție pentru PSD după Adrian Năstase. Sper să se bucure cei care au votat ieri. Dacă românilor nu le-au trebuit pensiile mari să le dea înapoi”, a spus Rădulescu.

În opinia sa, condamnarea lui Dragnea este „o execuție a anilor 50”. „Nu am crezut niciodată într-o justiție independentă. Dacă e nevoie plecăm și noi din țară, rămâneți voi aici cu securiștii”, a spus Cătălin Rădulescu, vizibil iritat de întrebările ziariștilor.

În ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, „îi suntem alături, să fie tare acolo unde va fi. Dacă o să putem să-l vizităm o să-l vizităm”, a continuat Rădulescu.

„Le spun tuturor care au votat” împotriva PSD, „dați în cap, violați pentru că de azi ăsta este trendul”, a mai spus el.