0 comments

Deputatul PNL Florin Roman, mesaj dur pentru Vlad Voiculescu: Ne-am săturat de circ ieftin și de incompetență

by on 24 martie 2021
 

Deputatul PNL Florin Roman îl atacă pe Vlad Voiculescu, despre care spune că “a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și aruncă tot soiul de petarde și fumigene pentru a-și acoperi incompetența”. Parlamentarul liberal îi transmite lui Voiculescu: “Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci”.

Roman a reacționat astfel după ce Vlad Voiculescu a acuzat că a descoperit “artificii” făcute înainte de alegeri privind calcularea cifrelor oficiale legate de pandemie.

Deputatul PNL îl acuză pe ministrul Sănătății că “nu a călcat” într-un spital decât atunci când a fost incendiul de la “Matei Balș”, iar “în valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren”.

Mesajul postat de Florin Roman pe Facebook:

  • “Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă tot soiul de petarde… fumigene pentru a-și acoperi incompetența!
  • Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID-19 în perioada alegerilor parlamentare. O acuzație extrem de gravă!
  • Adevărul este că, atunci aveam un ministru al Sănătății, pe Dr. Nelu Tataru, care vorbea și acționa din teren, al cărui birou erau spitalele… strada! Actualul ministru nu a călcat într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia incendiului de la “Matei Balș”.
  • Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate. I-a lăsat moștenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 și 2 ale pandemiei.
  • În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren! Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci!
  • Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență!”.