0 comments

Deputatul PNL urmărit penal pentru mită la moțiunea de cenzură anunță că se suspendă din partid

by on 14 octombrie 2021
 
  • ”Începând cu data de astăzi, 14.10.2021, mă autosuspend din PNL până la finalizarea anchetei.
  • Având în vedere că este o anchetă în curs, nu voi face nicio declaraţie pe marginea acesteia până la finalizare”, a transmis deputatul Cosmin Şandru printr-un comunicat de presă al PNL Timiş, conform News.ro.

DNA a anunțat joi că a început urmărirea penală a deputatului PNL Cosmin Șandru și a directorului general al Societății de Transport Public Timișoara. Cei doi ar fi încercat să corupă un parlamentar să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

DNA a anunțat începerea urmăririi penale, pentru dare de mită împotriva deputatului PNL Cosmin Șandru și a lui Nicolae-Florin Bitea, director general al Societății de Transport Public Timișoara.

Acuzațiile pe care DNA i le aduce deputatului PNL Cosmin Șandru

  • La data de 1 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură inițiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecții Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor instituții publice.
  • Pentru a beneficia de această „favoare”, persoanei respective i s-a cerut să absenteze de la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului, din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea menționată mai sus.