Parlamentarii PNL nu vor participa la votul la moțiunea de cenzură a PSD - Florin Roman
 
 
 
Ce specificatii ar avea smartphone-ul Sony Xperia 5 II - Dojotech.ro
 
0 comments

Detalii pentru o placă de rețea QNAP ce atinge viteze de 2.5 Gbps – Gadget.ro

by on 30 august 2020
 

Retelistica

QNAP a lansat o placă de rețea ce atinge viteze de 2.5 Gbps, 1 Gbps, 100 și 10 Mbps. Este o placă de tip PCIe 2.0 x1 ce poate fi instalată într-un NAS QNAP sau pe un PC cu Windows / Linux.

Nu știu să avem viteze de peste 1000 Mbps la internet în România, dar este utilă pentru cei ce caută viteze mari la scriere între două sisteme aflate local, conectate direct etc.

Pot fi folosite cabluri de tip CAT 5e pentru a prinde vitezele de până la 2.5 Gbps. Are suport pentru Windows Server 2019 + management pentru server (Intel Teaming cu Link agregation, PXE, Intel AMT, Wake on LAN și VLAN).

Declarație oficială:

“QXG-2G1T-I225 reprezintă angajamentul QNAP pentru a furniza soluții 2,5 GbE accesibile. Prin utilizarea cablurilor CAT 5e existente, utilizatorii pot beneficia imediat de transfer 2,5 GbE prin integrarea unei plăci QXG-2G1T-I225 cu switch-ul 2,5 GbE și serverul NAS. O rețea 2,5 GbE furnizează beneficii imediate, atât utilizatorilor de acasă, cât și afacerilor, de-a lungul unei game largi de aplicații – incluzând gaming, multimedia, virtualizare, back-up și utilizare zilnică tipică. Soluțiile de 2,5 GbE de la QNAP reprezintă cel mai ușor și accesibil mod de a adopta rețelele de mare viteză”, a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

QNAP are în plan să formeze o întreagă gamă de soluții de gen. Urmează alt model de tip dual-port pe PCIe Gen 2.0 x2 și placă quad-port pe PCIe Gen 2.0 x4.

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro