0 comments

Dezvăluiri despre noul iPhone XI sosesc chiar din partea angajațiilor Foxconn; Vom avea baterie mai mare și o variantă verde-mat – Mobilissimo.ro

by on 14 august 2019
 

Pe final de vară leak-urile asociate noilor modele iPhone continuă la ritm alert și după ce am aflat că Apple ne-ar putea pregăti o surpriză sub forma lui iPhone XI Pro, iată că astăzi descoperim și alte detalii proaspete. Aceste vești sosesc prin intermediul celor de la AnTuTu.com și aflăm că dezvăluirile ar fi fost făcute de către un angajat al companiei Foxconn aflat pe cale să părăsească firma.

Suntem informați că nouliPhone XIva sosi în 4 variante de culoare, printre care celebrele alb, negru și auriu. A 4-a nuanță este complet nouă și ar fi vorba despre un verde închis. Mai mult de atât, panoul spate asociat acestei variante de culoare va adopta o textură mată similară cu ce am văzut pe terminalele Pixel anterioare.

Panoul frontal și butonul mute ar rămâne neschimbate comparativ cu generația iPhone XS și în pachetul telefonului ce vine în septembrie vom găsi un adaptor pentru alimentare la 5V/1A. Se pătrează design-ul dual-layer pentru placa de bază, cât și portul Lightning de la bază. iPhone XI va sosi în variante cu 64, 256 și 512 GB, iar în spate vom regăsi într-adevăr 3 camere foto. 

Un alt detaliu dezvăluit este acela că succesorul lui iPhone XS Max va fi echipat cu o baterie de 3969 mAh. Dacă e să ne luăm după leak-urile recente, atunci lansarea acestor noi iDevice-uri va avea loc pe 20 septembrie. 

Citeste stirea completa