0 comments

Dorin Florea, primarul din Târgu Mureș s-a înscris în ALDE

by on 17 mai 2019
 

Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea a anunțat vineri că s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Florea a declarat într-o conferință de presă că rămâne „adeptul valorilor de dreapta”.

„E vorba de ambițiile mele vis-a-vis de modul în care se face politică și faptul că nu pot să stau deoparte. Când văd că s-a coborât atât de mult nivelul când e vorba despre probleme serioase și se preferă ura… Eu rămân adeptul valorilor de dreapta și spre satisfacția colegilor în ceea ce privește construcția dreptei în Târgu Mureș, mă determină să nu îi las singuri pe colegii mei. Să arătăm cetățenilor că există oameni și partide care doresc ca lucrurile să meargă normal în țara asta. Dacă vă gândiți la reforma uriașă care trebuie făcută în administrație e o provocare mare”, a declarat Florea, potrivit agenției Mediafax.

Fost democrat liberal și fost președinte PD Mureș, Dorin Florea este primar al municipiului Târgu Mureș din anul 2000 și pînă în prezent a activat ca membru PNTCD. În 2016 a câştigat al cincilea mandat de edil în Târgu Mureș, după ce a candidat independent.