0 comments

Dragnea, noi promisiuni electorale: studenții ar putea plăti doar jumătate din prețul biletelor de avion la cursele interne

by on 17 mai 2019
 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că i se pare o idee bună ca statul să deconteze 50% din prețul biletelor de avion pentru cursele interne. Propunerea i-a fost făcută lui Dragnea de o tânără, la o întâlnire electorală organizată de PSD la Topoloveni.

”Aș avea o idee, dacă îmi permiteți, pentru transportul aerian intern, să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experiențe între facultăți și ar fi ceva foarte util pe lângă facilitățile pe care PSD ni le-a oferit”, a afirmat o studentă, membră PSD, în timpul întâlnirii lui Liviu Dragnea cu social-democrații din Topoloveni, potrivit Mediafax.

Ea a spus, în discursul său, de ce un tânăr ar vota PSD.

”Noi, tinerii, suntem viitorul. Nu e momentul să fim ca un cetățean turmentat în lumea asta teatrală. Știm ce vrem, știm că PSD e opțiunea noastră. PSD susține tinerii”, a afirmat ea.

În replică, Dragnea a catalogat propunerea ca fiind ”o idee foarte bună”.

”Mi se pare o idee foarte bună și asta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul țării. Cred că vor fi bucuroase și companiile de transport, dar, da, eu cred că se poate face”.

De asemenea, președintele PSD a ținut să o felicite pe tânără pentru ”profunzimea” discursului său, acuzându-i pe ceilalți tineri care se informează din ”lumea virtuală”.

”Felicitări pentru modul cum ai vorbit și pentru cum gândești! În primul rând am văzut la acest copil o profunzime pe care, din păcate, nu o mai vedem la mulți tineri. O vedem la suficient de mulți tineri pentru că încearcă, mulți dintre ei, să iasă din lumea virtuală, unde informațiile se iau în trei secunde fără să fie verificate și se fac și păreri, se conturează și păreri în două secunde”, a mai spus liderul PSD.