0 comments

Dragnea, un nou atac la președintele țării: Iohannis e un om perfid. S-au păcălit unii pe alții cu sondajele

by on 12 mai 2019
 

Președintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe șeful statului Klaus Iohannis că este slab și perfid, folosind referendumul pentru a ajuta liberalii, despre care spune că stau prost în sondaje. Liderul PSD susține că aceștia se păcălesc unii pe alții despre cât de bine stau la intenție de vot, relatează Mediafax.

„Iohannis este un om slab, dar un om perfid și disperat, pentru că după 4 ani și jumătate de mandat nu poate prezenta niciun lucru semnificativ pe care l-a făcut și este tot mai disperat când vine adevărul la prezidențiale când o să primească de la oameni întrebări. Încearcă să inventeze scandal, ură, care să îl ajute să strângă susținere pentru el așa cum a făcut în 2014. Vrea să mai reîncălzească ciorba asta încă o dată. Pe de altă parte, partidul dumnealui stă foarte prost în sondaje și nu spun nimic oamenilor”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Legat de sondaje, liderul PSD spune că acestea sunt măsluite, adevărul urmând să se vadă la alegerile din 26 mai.

„Da, stau prost pentru că ei au făcut așa ceva și în 2016. S-au păcălit unii pe alții, umflându-și propriile sondaje. Românii vor decide ce procente va primi fiecare partid”, a mai spus Dragnea.