0 comments

După eșecul moțiunii de cenzură, liderii PSD se întâlnesc în Kiseleff

by on 1 septembrie 2020
 

Social democrații se reunesc, joi după-amiază, în ședința Consiliului Național al Partidului pentru a discuta despre eșecul moțiunii de cenzură. La întâlnirea se va analiza dacă mai este oportun sau nu să se repună în dezbatere moțiunea de cenzură. De asemenea pe ordinea de zi se află și sancționarea parlamentariilor care au absentat de la ședință din Parlament.

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat se reunește de la ora 17.00, la sediul central al PSD. Surse din iinteriorul PSD au declarat pentru HotNews.ro că pe agenda ședinței se află o analiză privind situația moțiunii de cenzură dacă se continuă demersul sau nu.

Totodată se vor discuta și cazurile parlamentarilor PSD care au lipsit de la moțiunea de cenzură. Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat cu o zi în urmă că va propune excluderea acestora.

Ședința comună a Parlamentului în care trebuia să see dezbată moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost suspendată luni, din lipsa de corum. PSD a reușit să adune doar 226 de parlamentari din 233 cât era necesarul pentru dezbatere și vot.