0 comments

eMAG are ofertele cu telefoane Samsung ieftine la care ai visat toată vara – Playtech.ro

by on 28 august 2019
 

eMAG are o săptămână specială. În loc de reduceri la grămadă, bagă de la Samsung. O campanie specială, cu electronice și electrocasnice, la care sigur prinzi prețul bun.

Blue Week la eMAG continuă cu sute de reduceri la produse Samsung. Ai astfel telefoane, televizoare, mașini de spălat și nu numai la prețuri mici. În caz ca ai terminat toate vacanțele, mai ai ceva bani și vrei un telefon nou, sigur găsești. Am adunat câteva dintre cele mai bune modele, ca să ai de unde alege. Le prinzi acum cu preț mai mic la eMAG.

Telefoane Samsung mai ieftine la eMAG

Prima recomandare n-are cum să fie alta decât Galaxy A80. Acest smartphone Samsung are un mecanism senzațional pentru camera foto. N-are cameră de selfie, ci cea de pe spate se rotește pentru față. eMAG îl listează deja cu reducere. Ca hardware, mai are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran imens. Îl poți cumpăra cu preț redus de aici.

Un alt telefon Samsung care se remarcă la eMAG este Galaxy A70. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,7 inci suficient de mare cât să te bucuri de tot ce o să vezi pe el. Are și-o cameră triplă pe spate: 32, 5 și 8 MP. Prețul perfect e aici.

Dacă vrei ceva mai mare, dar la preț bun, atunci nu poți gresi cu Samsung Galaxy Note 9. A fost cel mai bun din 2018 și încă se descurcă excepțional. Acest model are 512 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și e disponibil în mai multe nuanțe de culoare. Îl cumperi de aici cel mai bun preț din ultima vreme.

Seria S are un reprezentant de seamă: Samsung Galaxy S10e. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, dar și două camere foto pentru toate pozele pe care ai fi vrut să le surprinzi în vacanță. Telefonul a ajuns deosebit de ieftin.

Bonus: Dacă vrei un televizor de cea mai bună calitate, ar trebui să te orientezi către unul din seria QLED. Samsung are la eMAG un model cu diagonală de 123 cm, rezoluție 4K și e nou-nouț, din gama pe 2019. Îl prinzi cu reducere de zile mari aici.

Citeste stirea completa