0 comments

eMag dă telefoane Samsung și Huawei atât de ieftin că e greu de crezut. Smartphone-uri de la 400 de lei – Playtech.ro

by on 6 august 2019
 

Dacă vrei să-ți cumperi un telefon la un preț bun trebuie să fii atent tot timpul la reduceri. De data aceasta poți cumpăra smartphone-uri de la 400 de lei.

Atunci când vrei să-ți cumperi un telefon Android este foarte posibil să-ți dorești un Samsung sau un Huawei. Cele mai bune telefoane pe care le poți folosi nu trebuie să fie și cele mai scumpe.

Din fericire, companiile nu vând doar telefoane de peste 1000 de euro și poți să cumperi smartphone-uri capabile la un preț decent, fără să cauți prea mult.

Telefoane Samsung și Huawei la prețuri foarte bune

Primul candidat este Huawei Y5 Prime (2018), un telefon clasic și simplu, cu un ecran de 5,45 inci HD și care are o baterie de 3020 mAh. Poate găzdui două cartele SIM și un card microSD (până la 256 GB) și îl poți cumpăra de AICI.

Din tabăra cealălaltă îți propun Samsung Galaxy J2, un telefon de 5 inci Dual SIM, cu un procesor quad-core și dacă-l cumperi de AICI primești bonus și un suport universal de prindere.

Dacă îți dorești ceva mai performant, atunci poate ar fi bine să iei în considerare Huawei P20 Lite. Are un ecran FHD+, 2280 x 1080, cu o gama super-extinsa de culori, iar pe spate are două camere foto (16 MP + 2 MP) ce te ajută să obții fotografii portret bune. Îl găsești la reducere AICI.

În aceeași categorie de preț ai Samsung Galaxy on8, un model mai puțin cunoscut al coreenilor, dar interesant. Are un design clasic, ecranul sAMOLED este de 6 inci, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, iar pe spate are un sistem cu două camere foto (16 MP + 5 MP), iar camera frontală este una tot de 16 MP. Îl poți achiziționa de AICI.

Dacă ești dispus să dai ceva mai mulți bani atunci Samsung Galaxy A50 este o soluție foarte bună. Ai destul de mult spațiu de stocare (128 GB), iar A50 este îndeajuns de performant pentru toate aplicațiile și jocurile din Google Play Store. Se află la reducere AICI.

O altă ofertă de care ai putea profita este Huawei P Smart Plus. Iar dacă-l achiziționezi de AICI primești cadoul o folie de sticlă care-ți protejează ecranul. Nici telefonul nu este de lepădat și ai 4 GB RAM, procesor Kirin 710 și un ecran de 6,3 inci.

Bonus! Alte telefoane la eMAG care merită atenția ta

Dacă nu vrei Samsung sau Huawei poți să alegi acest LG G7 pe Android sau poți să treci pe iOS cu un iPhone 6s.

Citeste stirea completa