0 comments

eMAG. iPhone 6 si 6S cu 2200 LEI Reducere in Romania – iDevice.ro

by on 22 mai 2019
 

eMAG iPhone 6 6S 2200 LEI Reducere

eMAG. Are cele mai bune oferte la telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in acest weekend, reducerile pentru telefoanele Apple din aceasta pagina ajungand pana la 2200 de LEI in momentul de fata, magazinul online avand disponibile cateva zeci de oferte pentru clientii din Romania interesati sa le cumpere.

eMAG. Are in momentul de fata o gama variata de modele ale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in vanzare, compania Apple vanzandu-le in continuare prin magazinele sale, deci reducerile de pana la 2200 de LEI se aplica la modelele cele mai bune pe care americanii le au, inclusiv cele cu spatiu de stocare imbunatatit in 2017.

eMAG. iPhone 6 si 6S cu 2200 LEI Reducere in Romania

eMAG. Vinde telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in cam toate culorile si optiunile de spatiu de stocare pe care Apple le are, in aceasta pagina reducerile de pana la 2200 de LEi permitandu-va sa cumparati orice fel de model doriti fara a cauta prea mult printre unitatile disponibile pentru clienti.

eMAG. Nu are doar telefoane iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile cu reduceri de pana la 2200 de LEI, ci si o gama variata de alte modele care se bucura de reduceri de pana la 4000 de LEI, incluzand aici si telefoanele iPhone X/XS, sau iPhone 8, asa ca puteti cumpara orice doriti.

eMAG. Desfasoara in momentul de fata o gama variata de promotii pentru o parte dintre cele peste 2 milioane de produse, inainte de paste reducerile fiind excelente pentru romani.

Citeste stirea completa