0 comments

eMAG: Profita Astazi de GALAXY S20 cu REDUCERI de Top – iDevice.ro

by on 30 mai 2020
 

eMAG GALAXY S2src REDUCERI

eMAG continua sa aiba la vanzare telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 cu reduceri de top in Romania, si aici vorbim despre toate modelele din serie, preturile pentru ele fiind surprinzator de mult reduse, ceea ce le transforma intr-un posibil best buy, iar in aceasta pagina gasiti toate ofertele foarte bune.

eMAG listeaza in momentul de fata pentru vanzare telefoanele Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra, iar pentru unele dintre modele exista reduceri de pana la 900 de LEI, in functie de model, si daca vorbim despre telefoane noi, sau modele resigilate din stoc.

eMAG vinde seria de telefoane Samsung GALAXY S20 chiar din momentul lansarii din martie, iar oferirea modelelor cu reducere acum nu este ceva care ar trebui sa ne mire, mai ales ca preturile initiale au fost destul de mari, astfel ca in acesta pagina puteti gasi tot ceea ce va intereseaza sa cumparati de la magazinul online.

Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus, Samsung GALAXY S20 Ultra care sunt listate acum de catre eMAG cu preturi mai bune decat in mod normal sunt deasemenea disponibile in cantitati limitate, asa ca ar fi bine sa nu ratati ocazia de a cumpara ceea ce va intereseaza.

eMAG are si multe alte promotii listate in acest weekend pentru toata lumea, asa ca uitati-va cu mare atentie la ceea ce este disponibil, si cumparati doar ceea ce credeti ca merita cu adevarat.

Citeste stirea completa