0 comments

eMAG: Samsung GALAXY S20, S10 cu REDUCERI Mari in Romania – iDevice.ro

by on 26 mai 2020
 

eMAG Samsung GALAXY S2src S1src

eMAG are astazi reduceri foarte bune pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S10, magazinul online avand o oferta speciala in aceasta pagina pentru aceste modele de telefoane mobile, si asta ii ajuta pe foarte multi romani sa-si cumpere dispozitivele dorite chiar acum.

eMAG are reduceri de pana la 1300 de LEi pentru unele modele din seria Samsung GALAXY S10, in timp ce pentru cele din seria Samsung GALAXY S20 reducerile sunt ceva mai mici, iar asta e normal pentru ca vorbim despre modele mult mai noi care au fost lansate cu doar aproape 3 luni de zile in urma.

Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus, Samsung GALAXY S20 Ultra fac parte din aceasta promotie a celor de la eMAG, in timp ce Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S10 Plus, si Samsung GALAXY S10 Lite sunt disponibile in aceasta pagina cu reduceri foarte bune de care puteti profita acum.

eMAG are cateva zeci de modele de telefoane din aceste serii listate acolo pentru achizitie de catre toti cei interesati, deci veti avea de unde sa alegeti urmatoarea voastra achizitie in materie de telefoane, si ar fi bine sa va uitati cu mare atentie pentru ca puteti gasi diverse surprize foarte bune de care sa va bucurati.

eMAG are separat de toate aceste promotii si multe altele cel putin la fel de bune, asa ca ar fi bine sa analizati cu mare atentie oferta listata pe website-ul magazinului online in acest moment.

Citeste stirea completa