0 comments

Fără procesoare Snapdragon pe Redmi Note 8 și Redmi Note 8 Pro; Xiaomi merge pe ruta lui Helio G90T – Mobilissimo.ro

by on 22 august 2019
 

Ultima săptămână a fost marcată de numeroase leak-uri asociate telefoanelor Redmi Note 8 și Redmi Note 8 Pro, device-uri care după cum am aflat chiar ieri, urmează a debuta oficial în China pe data de 29 august. Am văzut randări, materiale video promo, dar și fotografii reale, marea lipsă fiind scăpările cu liste de specificații. Xiaomi decide ca astăzi să dezvăluie o piesă importantă din puzzle și anume procesorul.

Redmi Note 8 Pro

Spre dezamăgirea multora, compania chineză confirmă faptul că atât Redmi Note 8 cât și Redmi Note 8 Pro vor utiliza un procesor octa-core MediaTek Helio G90T, un cipset cu aspirații de gaming. Acest teaser pe care îl puteți vedea și mai sus ne dă de înțeles că nu vor exista variante Qualcomm, sau cel puțin nu la debut. 

Vă reamintim că Redmi Note 8 Pro va sosi cu o cameră cvadruplă în spate, setup în cadrul căruia primim un senzor principal de 64 megapixeli (Samsung ISOCELL GW1). Varianta standard pe de altă parte (Redmi Note 8) va oferi 3 camere foto, senzorul principal fiind de 48 mpx. Ambele modele vor avea scanner de amprente în spate și suport NFC. 

Unul dintre oficialii companiei a declarat recent că aceste noi telefoane vor oferi autonomie mai mare, dar și un raport corp-ecran mai generos.

Citeste stirea completa