0 comments

Firea: Au fost persoane importante care s-au interesat în zona medicală dacă afecțiunea mea e reală și dacă pot fi scoasă din joc din acest motiv

by on 18 iulie 2019
 

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat, joi, la “Marius Tucă Show”, că au existat oameni din politică importanți care s-au interesat dacă afecțiunea de care suferă este reală, cât de gravă este și dacă aceste probleme de sănătate o pot scoate din joc, transmite Mediafax.

“Sunt un om operat de două săptămâni și jumătate. Mâine, împlinesc 3 săptămâni, mă simt bine, de luni sunt la serviciu. A fost o ultimă intervenție, organismul și-a revenit, consider că am văzut moartea cu ochii și consider că văd lucrurile cu alți ochi acum. Au fost momente cumplite pentru famila mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a lăsat să intru în panică. Sunt un om credincios din copilărie. Credeam că nu mă mai miră nimic, dar am fost neplăcut surprinsă să aflu că au fost persoane importante care au mers și în zona medicală să se intereseze de realitatea afecțiunii mele, să vadă cât de grav este și dacă pot fi scoasă din joc din acest motiv”, a declarat Gabriela Firea, la “Marius Tucă Show”.

Edilul a catalogat atitudinea celor care s-au interesat dacă problemele sale de sănătate sunt reale de un cinism îngrozitor.

“Nu consider că am dușmani. Sunt oameni din politică importanți care s-au interesat dacă este foarte grav, dacă poate să răsufle ușurați că nu voi mai fi în politică”, a completat Gabriela Firea.