0 comments

Firea iese din linia PSD și pledează pentru alegeri parlamentare / Spune că și-a preluat deja biroul de viitor senator

by on 28 octombrie 2020
 

Primarul încă în exercițiu al Capitalei, Gabriela Firea, pledează pentru alegeri parlamentare, în contradicție cu ceilalți lideri ai PSD, care până acum au susținut amânarea alegerilor programate în 6 decembrie. Ea susține că votul este “singura soluție pentru a scăpa de miniștri incompetenți și inumani” și de “acest sistem guvernamental putred patronat de Orban”. Mai mult, Firea a postat și o fotografie cu ea așezată la o masă, spunând că și-a preluat biroul de viitor senator de București.

Într-un mesaj postat marți seară pe Facebook, Gabriela Firea spune că de Sfântul Dimitrie Basarabov, considerat ocrotitorul Capitalei, și-a preluat deja biroul de viitor senator de București.

  • “Nu contează ce functii ocupam, ci doar ceea ce facem concret pentru semeni. De Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Capitalei, mi-am preluat biroul de viitor senator de Bucuresti, prin votul oamenilor dragi, carora le multumesc anticipat”, a scris primarul încă în exercițiu.

Miercuri dimineață, ea a postat un nou mesaj, în care pledează pentru alegeri parlamentare, în contradicție cu ceilalți lideri ai PSD, care au susținut amânarea alegerilor până în primăvara anului viitor.

  • “Mā întreabă prieteni și cunoscuți ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat și nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu: tocmai de aceea! Pentru că nu pot ei fura cât putem noi munci și vota!
  • În plus, votul este singura soluție pentru a scăpa de miniștri incompetenți și inumani precum Cîțu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc. Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educația, protecția socială.
  • Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri și mâine față de azi.
  • Iar Orban patronează vesel-inconștient tot acest sistem guvernamental putred.
  • Scopul parlamentarelor este un nou guvern. Un guvern care să fie format din oameni competenți, responsabili, cu grijă față de salariați, dar și pentru investitorii care creează locuri de muncă.
  • Acum, sfidarea conducătorilor față de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură “mânā” politică – președinte, premier, miniștri, instituții reprezentative. Un adevărat pericol pentru democrație!”.