0 comments

Fitbit Sense este anunțat oficial; Smartwatch cu EKG, GPS și Google Assistant la pachet – Mobilissimo.ro

by on 25 august 2020
 

Astăzi bifăm și o lansare în zona de purtabile, cea a smartwatch-ului Fitbit Sense care în urmă cu aproximativ o săptămână bifa un leak major. Acum este oficial și arată fix precum în acele randări și mai mult de atât se adeveresc și dotările. Exact cum aflam și anterior, noul ceas inteligent de la Fitbit oferă un senzor EKG, fiind astfel un rival pentru Apple Watch Series 5, dar și pentru noile modele Galaxy Watch 3. 

Fitbit Sense

Senzorul în cauză permite realizarea unei electrocardiograme și se poate detecta astfel fibrilația atrială și permit utilizatorilor o monitorizare mult mai atentă și eficientă a sănătății inimii. Avem și o aplicație dedicată EKG iar o mențiune importantă de făcut este aceea că funcționalitatea nu va fi disponibilă încă de la debut, asta pentru că se așteaptă aprobarea din partea autorităților, exemplu FDA în SUA. 

O altă noutate este introducerea unor senzori meniți să monitorizeze nivelul de stres, pe baza aplicației EDA Scan. Odată ce se detectează stres, aplicația va oferi sfaturi pentru a-l reduce. Avem și funcție de măsurare a temperaturii pielii, dar și nelipsitele funcții de monitorizare fitness. Apare și GPS-ul aici, ba chiar și un speaker ce va fi utilizat pentru apeluri.

Ecranul este unul AMOLED cu funcții Always-on-Display și Auto-Brightness, iar ca orice smartwatch care se respectă și acesta are NFC. Fitbit Sense ne mai aduce o interfață software regândită cu widget-uri customizabile, notificări redesenate și alte noutăți. Apare și integrarea cu Google Assistant, pe lângă suportul Amazon Alexa.

Ce mai aflăm despre acest nou ceas Fitbit este că bateria livrează o autonomie de până la 6 zile. Prețul este de 329 dolari în SUA și vânzările încep spre final de lună septembrie. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa