0 comments

Florin Cîţu: Nu voi tolera acţiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violenţă. PNL Braşov se va ocupa să excludă din partid persoana care a avut acest derapaj

by on 30 ianuarie 2022
 

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că nu va tolera nicio formă de instigare la violenţă şi anunţă că organizaţia din Braşov se va ocupa de excluderea reprezentantului TNL care a avut un astfel de „derapaj”.

„Nu voi tolera acţiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violenţă! Orice e legat de acest subiect va fi sancţionat ferm de către Partidul Naţional Liberal. Organizaţia PNL Braşov se va ocupa să excludă din PNL persoana care a avut acest derapaj”, se arată într-un mesaj al lui Cîţu postat pe contul de Facebook al PNL, scrie Agerpres.

Reacția vine după ce primarul municipiului Braşov, Allen Coliban (USR), l-a acuzat duminică pe un lider local al Tineretului Naţional Liberal (TNL) că i-a adus ameninţări viceprimarului Flavia Boghiu, într-o postare pe Facebook.

Postarea de pe contul liberalului Bogdan Pintilie, la care face referire edilul, include şi o fotografie trucată, în care viceprimarul Flavia Boghiu are un ochi învineţit.

Liberalul Bogdan Pintilie a explicat, pe contul său de Facebook, că a folosit o fotografie preluată „de la un/unii jurnalişti din Braşov”, însă textul care o însoţeşte îi aparţine, a fost o glumă şi „nu are nicio legătură cu violenţa domestică, agresiunile fizice”.