0 comments

Fortnite ar putea lipsi de pe App Store timp de un an – WASD.ro

by on 16 septembrie 2020
 

au ajuns pe eBay pana la $14.000. Pe Android nu este aceeasi poveste, pentru ca oricine isi poate instala ultima versiune in format APK. Plus ca inca e disponibil pe Galaxy Store-ul Samsung.

O lacrima pentru detinatorii iOS care au ratat Nexus War

Ultima decizie a curtii juridice a fost ca Epic sunt obligati sa se supuna termenilor de pe AppStore, ca restul dezvoltatorilor, insa curtea a protejat contul de dezvoltator al Epic, salvand Unreal Engine-ul.

Inainte ca Apple sa baneze si contul Epic, cei dintai au trimis o notificare inainte de aceasta miscare, insa Epic a continuat sa minta gamerii si sa duca pana la capat vendetta Ninteen Eighty-Fortnite, cum au intitulat-o ei. Ramane de vazut urmatoarea decizie a curtii, insa momentan Apple nu intentioneaza sa permita lui Epic reaplicarea in Apple Developer Program pentru cel putin un an.

Decizia curtii de mai sus nu este definitiva, in acest moment fiecare parte castigand jumatate de argument. Urmatoarea audiere este setata pentru 28 septembrie.

Apple doreste sa faca un exemplu din Epic pentru nesupunerea la regulile lor, cerandu-le daune. Epic ar fi putut sa dea in judecata Marul pe baza unor motive de “neincredere”, evitand astfel bannarea Fortnite de pe App Store, conform BGR.

Citeste stirea completa