0 comments

FORTNITE. LOCUL IN CARE MORI INSTANT IN SEZONUL 9 – iDevice.ro

by on 12 mai 2019
 

Fortnite mori instant

Fortnite. Pentru sezonul 9 compania Epic Games a creat fara sa vrea o noua surpriza extrem de neplacuta pentru jucatorii din lumea intreaga, iar ea va pune cu siguranta foarte multe probleme pentru multi dintre utilizatori. Mai exact, in sezonul 9 din Fortnite a fost implementata o noua locatie in care jucatorii mor instant cand ajung la ea, aceasta fiind activata in zona Neo Tilted, iar pana acum se pare ca destul de multi jucatori si-au gasit “sfarsitul” in ea.

Fortnite. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum arata aceasta noua locatie in care utilizatorii mor instant, totul fiind un bug care nu a fost descoperit de catre Epic Games in cadrul procesului de testare a actualizarii pentru sezonul 9. Probleme de acest gen au aparut pentru cam fiecare actualizare care a fost lansata pentru Fortnite de-a lungul timpului, iar din pacate locatiile continua sa omoare instant utilizatorii pana cand o noua actualizare este lansata, iar deocamdata nu se stie cand se va intampla asta.

Fortnite. Locul in care MORI INSTANT in Sezonul 9

New insta kill spot outside of Neo-Tilted from FortNiteBR

Fortnite. Ca de obicei, locatiile acestea sunt complet aleatorii, iar uneori jucatorii nu afla despre ele pana in momentul in care nimeresc din intamplare in una si sunt ucisi de catre bug, pierzand si o parte din obiectele adunate. De obicei problemele de acest gen apar in locatii obscure din cadrul lumii virtuale a Fortnite, singura parte buna fiind ca pana acum nu a aparut pana acum vreuna intr-o locatie tranzitata de catre foarte multi jucatori, ceea ce este totusi bine.

Fortnite. Unii dintre jucatori se folosesc de aceste locatii pentru a atrage alte persoane, obiecte lasate pe harta de catre acestia fiind un fel de momeala pentru cei care nu stiu ca acolo vor muri instant. Jucatorii care sunt ucisi instant din cauza acestui bug al Fortnite sunt si eliminati din Battle Royale, asa ca e bine sa evitati cat de mult puteti locatiile de acest gen, pentru ca vor da foarte mari batai de cap, si va vor lasa fara obiecte pe care le-ati adunat cu greu.

Citeste stirea completa