0 comments

FOTO Apple lansează o nouă versiune de iPod Touch, după 4 ani. Prețul de vânzare – Profit.ro

by on 29 mai 2019
 
FOTO Apple lansează o nouă versiune de iPod Touch, după 4 ani. Prețul de vânzare

Liviu Mihai

scris astăzi, 07:23

Legendarul player muzical iPod este actualizat de Apple cu mai multă memorie și un procesor vechi deja de 3 ani.

Prima actualizare pentru iPod Touch după versiunea lansată în 2015 aduce un design identic, de la ecranul de 4 inch, până la butonul home și camera foto.

Schimbările noului model se regăsesc la interior, însă și acestea aduse fără a băga mâna prea adânc în lichiditățile companiei. Alături de stocarea de 256 GB, a fost ales un chipset A10 Fusion.

A10 Fusion este chipset-ul cu care a fost lansat iPhone 7, iar iPhone 7 a intrat pe piață în 2016.

1,3 milioane de dolari pentru un laptop plin cu viruși CITEȘTE ȘI 1,3 milioane de dolari pentru un laptop plin cu viruși

Un iPod Touch nou, semi-actualizat, are sens pentru Apple în contextul în care compania americană pregătește lansarea unui nou serviciu de gaming, Apple Arcade.

iPod Touch, chiar cu un chipset vechi de trei ani, ar putea suficient, cel puțin o perioadă, pentru jocurile viitorului serviciu de gaming și cea mai nouă versiune de iOS care-l va include.

Prețurile pentru noul iPod Touch pornesc de la 200 de dolari, în cazul versiunii cu 32 GB (departe de a fi suficient pentru jocuri), și ajung la 400 de dolari pentru versiunea cu 256 GB spațiu de stocare. 

FOTO Apple lansează o nouă versiune de iPod Touch, după 4 ani. Prețul de vânzare

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
ipod

Citeste stirea completa