0 comments

FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor – Profit.ro

by on 15 mai 2019
 
FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor

Liviu Mihai

scris astăzi, 09:07

Google a lansat Trips, un site web în care se regăsesc toate funcțiile de călătorii și vacanțe și pe care compania le-a oferit până acum disparat.

Noul Google Trips va include Google Flights, funcția de căutare a hotelurilor și descoperirea destinațiilor de vacanță în cadrul unui singur serviciu, disponibil sub forma unui site web ce poate fi accesat atât de pe telefon, cât și de pe desktop.

Trips poate fi folosit pentru planificarea vacanțelor, plecând de la alegerea destinației și continuând cu rezervarea biletelor de avion și a camerei de hotel.

O noutate este reprezentată de disponibilitatea pachetelor de vacanță pe care Google le vinde aici și care includ bilete de avion și cazare pe o anumită perioadă.

YouTube Premium și YouTube Music, disponibile oficial în România CITEȘTE ȘI YouTube Premium și YouTube Music, disponibile oficial în România

Serviciul comunică și cu alte aplicații Google, de unde extrage informațiile de travel. Spre exemplu, dacă există o confirmare a unei rezervări în Gmail, Trips va afișa destinația la “Călătorii viitoare” sau “Călătorii potențiale”.

Noul serviciu nu trebuie confundat cu aplicația care poartă același nume, Google Trips. Aplicația de smartphone are în parte aceleași facilități, dar plusează cu funcții precum salvarea offline a ghidurilor de vizitare a orașelor sau crearea unor tururi plecând de la locul în care se află utilizatorul.

Lansarea site-ului Trips nu implică eliminarea funcțiilor pe care Google le oferă în celelalte servicii. De exemplu, căutarea zborurilor va putea fi făcută în continuare în Search, iar rezervarea camerelor la hotel rămâne disponibilă și în Google Maps.

Organizarea funcțiilor de travel oferite de Google rămâne în continuare haotică, chiar și cu acest nou serviciu. În mod normal, Google ar fi trebuit să unească noul serviciu Trips cu aplicația de smartphone Trips.

FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
google
trips
calatorii
turism

Citeste stirea completa