0 comments

FOTO Motorola lansează Moto Z4 – Profit.ro

by on 1 iunie 2019
 

Liviu Mihai

scris astăzi, 11:00

Motorola a prezentat noul Moto Z4, un smartphone din clasa de mijloc care ține la preț.

Ca și modelul pe care-l va înlocui, Moto Z3, noul smartphone este încadrat pe ambele fețe de sticlă și suportă în continuare așa-numitele Mod-uri, extensii hardware care aduc funcții în plus.

Spre deosebire însă de modelul anterior, Moto Z4 face pasul în liga smartphone-urilor cu rame înguste. În acest caz, ramele înguste fac loc unui ecran OLED de 6,4 inch – un display devenit standard pentru multe smartphone-uri.

Ca upgrade-uri față de modelul anului trecut, Z4 folosește o baterie mai mare, de 3.600 mAh, care crește însă și grosimea dispozitivului. Din fericire, nu lipsește ieșirea audio de 3,5 mm.

Huawei cere unei instanțe americane să declare neconstituțională o lege în domeniul apărării CITEȘTE ȘI Huawei cere unei instanțe americane să declare neconstituțională o lege în domeniul apărării

Moto Z4 face un pas înapoi în ceea ce privește chipset-ul, coborând la un Snapdragon 675, care este acompaniat de 4 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie.

FOTO Motorola lansează Moto Z4

A dispărut în schimb sistemul foto dual, în locul acestuia fiind preferată o cameră de 48 MP – o altă componentă standard, prezentă pe zeci de alte smartphone-uri. Această cameră produce fotografii de 12 MP prin combinarea a câtor patru pixeli într-unul singur.

Z4 va fi livrat cu Android 9 Pie, într-o versiune aproape de cea originală, așa cum Motorola și-a obișnuit utilizatorii și așa cum foarte mulți utilizatori preferă.

Moto Z4 va fi disponibil din 13 iunie, mai întâi pe piața americană, unde va costa 500 de dolari, un preț nu tocmai mic pentru un smartphone din clasa de mijloc. Cel mai probabil, la câteva săptămâni distanță Z4 va ajunge oficial și în România.

FOTO Motorola lansează Moto Z4

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
smartphone
motorola
moto
android

Citeste stirea completa