0 comments

Fotografii ale cutiei în care sosește Xiaomi Mi 9T confirmă faptul că avem de-a face cu un rebranding pentru Redmi K20 – Mobilissimo.ro

by on 1 iunie 2019
 

Deși teaser-ul recent dezvăluit de către Xiaomi părea a ne indica faptul că noul smartphone numit Xiaomi Mi 9T va adopta un design similar al panoului spate cu celelalte modele din serie (Mi 9, Mi 9 SE), iată că în realitate nu se pune problema de așa ceva. Vedem astăzi fotografii ale cutiei în care va sosi device-ul, imagini care ne lămuresc până la urmă că într-adevăr avem de-a face doar cu un rebranding pentru Redmi K20.

Xiaomi Mi 9T

Asta înseamnă că primim aceleași dotări la pachet, de la ecranul AMOLED de 6.39 inch cu rezoluței FHD+, la procesorul Snadpragon 730 și până la bateria generoasă de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 18W. Are și o cameră foto triplă în spate cu senzor principal de 48 megapixeli și primim scanner de amprente integrat în ecran.

Putem specula pe seama faptului că va exista și o variantă Mi 9T Pro ca rebranding pentru flagship-ul Redmi K20 Pro, acesta oferind procesor Snadpragon 855 și încărcare rapidă la 27W. Rămâne de văzut ce prețuri vor fi practicate pentru aceste noi device-uri și ar fi cazul să ne lămurim care dintre cele două variante va sosi eventual pe piață drept Pocophone F2, un al 2-lea rebranding dacă ar fi să numără. 

Citeste stirea completa