0 comments

Gadgeturi de călătorie: dispozitive pe care să le luați în vacanță – start-up.ro

by on 23 mai 2019
 
  • 23 Mai 2019
  • Technolust

Acum că vara începe să-și intre în sfârșit în drepturi și e vreme numai bună pentru călătorii și drumeții, avem câteva recomandări de gadgeturi pe care să le luați cu voi în vacanță.

Ca să te asiguri că atunci când mai pleci în călătorii nu stai cu gândul că ai uitat ceva acasă, te ajutăm noi să își faci lista cu gadgeturi de călătorie – dispozitive pe care să le luați în vacanță.

Ceas Smartwatch Samsung Gear S3

Când mergeți în vacanță și aveți nevoie de un ceas care să arate ca unul premium adevărat, puteți opta pentru acest Gear S3. Ceasul inteligent vă permite să răspundeți la apeluri telefonice sau să le respingeți, dezactivați alarme, controlați volumul și nivelurile de luminozitate ale ecranului, navigați prin aplicații și defilați prin e-mailuri. De asemenea, ceasul smart este dotat cu GPS, dacă sunteți amatori de drumeții. Smartwatch-ul se găsește aici.

Gadget pentru vacanță – dronă

Ca să surprindeți cele mai spectaculoase imagini din vacanță, luați cu voi o dronă. JJRC H36 RC este micuță, stabilizată de un giroscop pe 6 axe. Controlul se face cu ajutorul unei telecomenzi de mici dimensiuni pe frecvență de 2.4GHz. Raza de acțiune a telecomenzii este de 20-30m. Timpul de zbor este de 5 minute, iar timpul de încărcare de aproximativ 30 minute. Drona are led-uri, fiind ușor de văzut noaptea sau în spații cu luminozitate scăzută. Dispozitivul poate fi comandat de aici.

Router wireless

Vrem, nu vrem, suntem destul de conectați la internet și este destul de greu să ne deconectăm complet pentru mai multe zile. Dacă mergeți în vacanță în locuri cu o conexiune la internet slabă sau inexistentă, luați cu voi acest router wireless. TL-MR3020 are dimensiuni reduse, ideal pentru călătorii. Este suficient de mic pentru a fi luat în deplasări pentru a partaja conexiunea la Internet 3G/4G oriunde există acoperire 3G/4G. Asigură conexiune wireless cu dispozitivele cu sistem de operare iOS și Android. Poate fi cumpărat de aici.

Fier de călcat portabil

First Class este partenerul ideal de călătorie: voltaj dublu pentru utilizare internațională, husă pentru depozitare și design compact cu mâner pliabil, perfect pentru călătorii. Acest fier de călcat cu abur oferă combinația optimă de eficiență și precizie pentru rezultate impecabile de fiecare dată. Este ideal pentru a elimina cutele de pe costume, perdele sau haine așezate pe umeraș. Fierul de călcat pentru călătorii este acum la reducere, cu 28%, și poate fi comandat de aici.

Gadget de călătorie – Boxă portabilă Sony

Oriunde ați merge, luați ritmurile impunătoare cu voi. SRS-XB10 se transportă ușor și evidențiază basul din muzica aleasă. Fiind compactă, boxa portabilă este ușor de transportat. Având o autonomie mare a bateriei și o suprafață rezistentă la apă, puteți s-o ridicați și s-o amplasați oriunde. Indiferent dacă ascultați muzică în interior sau afară, relaxați-vă, deoarece boxa wireless are o rezistență la apă cu indice IPX5. Ascultați mai mult datorită autonomiei de până la 16 ore a bateriei. Cu o reducere de 29%, boxa portabilă se găsește aici.

Citeste stirea completa