0 comments

Galaxy Fold 2 va avea o balama mai puțin vizibilă decât cea prezentă pe actualul pliabil Samsung – Mobilissimo.ro

by on 5 decembrie 2019
 

În vreme ce Samsung Galaxy Fold poposește pe cale oficială la noi în țară, iată că brevetele asociate modelului succesor continuă să își facă apariția online. La scurt timp de la aflarea veștii că una dintre cele 2 baterii ale lui Galaxy Fold 2 va avea o capacitate de doar 900 mAh descoperim ceva legat de balama. Sud-coreenii tocmai ce au înregistrat marca comercială “Hideaway Hinge” și discutăm mai jos despre ce presupune aceasta.

Ei bine, brevetul sau mai bine zis trademark-ul de față a fost publicat la data de 2 decembrie de către EUIPO și face referire la o “balama ascunsă” pregătită pentru un viitor smartphone pliabil. Ar fi mai puțin vizibilă comparativ cu ce primim în momentul de față pe Galaxy Fold și ar putea fi un indiciu cu privire la posibilitatea de a vedea un model cu clapetă.

Galaxy Fold 2

Ideea unui Fold 2 de tip clamshell a început să circule în mediul online de ceva timp și vedem mai sus un concept creat de către publicația LetsGoDigital ce ne dezvăluie cât de puțin vizibilă va fi balamaua unui asemenea telefon. Din păcate nu avem alte detalii incluse în aceste documente de trademark, astfel că putem doar bănui pe seama denumirii asociate.

Ultimele informații ajunse în online indicau faptul că acest Galaxy Fold 2 cu clapetă va fi cu mult mai ieftin decât Galaxy Fold, fiind vehiculat în presa sud-coreeană un preț de doar 845 dolari. Telefonul ar urma să aibă un ecran flexibil Infinity-O cu decupaj circular pentru camera selfie. Este încă devreme să vorbim despre un debut în prima jumătate din 2020, dar am putea fi surprinși.

Citeste stirea completa