0 comments

Galaxy Fold ar putea întârzia cel puțin încă o lună – Profit.ro

by on 29 mai 2019
 
Galaxy Fold ar putea întârzia cel puțin încă o lună

Liviu Mihai

scris astăzi, 09:16

Șansele ca primul smartphone pliabil Samsung să fie disponibil în luna iunie sunt minime.

Verificarea calității după modificările aduse cu scopul întăririi integrității fizice a lui Galaxy Fold durează mai mult decât anticipase Samsung, susține presa din Coreea de Sud, ceea ce va amâna lansarea oficială după luna iunie.

Data exactă a lansării rămâne în continuare un mister și probabil nici oficialii companiei coreene nu vor ști care este aceasta până când nu se încheie cu rezultatele scontate procesul de verificare a calității după modificările făcute.

La jumătatea lunii mai, tot presa coreeană scria că Samsung a identificat două soluții pentru problemele grave de integritate de care suferea Galaxy Fold.

Piața smartphone-urilor s-a contractat, Huawei nu cedează CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor s-a contractat, Huawei nu cedează

Una dintre probleme venea din faptul că ecranul lui Galaxy Fold era protejat de un strat exterior, pe care utilizatorii îl puteau confunda cu un plastic de protecție ce poate fi eliminat. Soluția Samsung este integrarea acestuia în corpul dispozitivului pentru a nu putea fi dat jos.

În al doilea rând, Samsung va bloca golurile din jurul balamalei, pe unde intra praf și diverse alte impurități. Acestea zgâriau ecranului în urma plierii.

Lansarea Galaxy Fold trebuia să aibă loc la începutul lunii mai, însă Samsung a decis să o amâne din cauza problemelor tehnice descoperite cu puțin timp înainte de lansare.

4 modele Galaxy Fold primite de 4 publicații americane pentru review au suferit defecțiuni asemănătoare, care au afectat ecranul și balamaua dispozitivului pliabil, la puțin timp după recepționare.

Aceeași publicație coreeană, Yunhap News, susține că și Huawei are dificultăți în producerea primului său smartphone pliabil, Mate X. În acest caz, producția este pusă în dificultate de sancțiunile impuse de Statele Unite.

Huawei a pierdut, printre altele, accesul la Android, aplicațiile Google, tehnologia ARM pe care o folosea pentru dezvoltarea propriilor procesoare, dreptul de a folosi componente certificate din zona tehnologiilor wireless și a cardurilor de memorie SD.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone

Citeste stirea completa