0 comments

Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition sa lansat – noobz.ro

by on 8 august 2019
 

Samsung lansează Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition

Samsung lansează Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition. Vorbim despre un nou tip de smartwatch, construit special pentru alergătorii pasionați, care vor să facă un upgrade rutinei lor de fitness.

Samsung oferă o experiență completă alergătorilor. Compania le pune la dispoziție aceste avantaje care îi vor ajuta să-și țină sub control forma fizică și să evite riscurile de a se răni. Totul prin intermediul unui set de specificații disponibile pe Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition.

Smartwatch-ul măsoară în timp real cadența și oferă acces premium la cea mai mare comunitate de fitness din lume prin intermediul MapMyRun. Experiența Galaxy de pe acest smartwatch oferă sfaturi de fitness mai rapide, îndrumări intuitive, dar și antrenamente complete, accesibile direct la încheietura mâinii.

Samsung lansează Galaxy Note 10 și Note 10+

Ediția Galaxy Watch Active2 Under Armour oferă utilizatorilor sfaturi de fitness în timp real. Asta pentru a-i ajuta să obțină maximul de rezultate din sesiunile lor de alergare. Folosind date de pe smartwatch, precum și din colecția Under Armour Connected Footwear, utilizatorii pot vedea feedback-ul pe ecran și pot primi îndrumări audio în timpul antrenamentelor. Astfel încât își vor putea menține ritmul și implicit își vor îndeplini obiectivele de fitness.

Galaxy Watch Active2 Under Armour încurajează utilizatorii să-și stabilească obiective personalizate în funcție de nevoile lor. Cum ar fi ritmul, distanța și durata. În plus, oferă îndrumări audio și feedback tactil pe parcursul sesiunii de alergare.

Datorită îndrumărilor oferite în timp real bazat pe informațiile colectate din ceas, utilizatorul va primi feedback care îi va permite să facă modificări în antrenament. După antrenament, utilizatorii primesc o analiză detaliată și sfaturi de fitness pe smartphone-ul lor. Aceasta oferindu-le o perspectivă aprofundată asupra tehnicii de alergare, pe care niciun alt produs de pe piață nu îl oferă.

De știut despre Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition

MapMyRun Partnership

Înainte de fiecare alergare, utilizatorii pot stabili planuri de training personalizate. Cum de altfel, pot primi sfaturi care să îi ajute să își îndeplinească obiectivele. Galaxy Watch Active2 Under Armour include șase luni de free trial premium în aplicația MapMyRun. Astfel, consumatorii primesc acces la planuri de training care îi pot motiva să obțină maximul din antrenamente. În timpul antrenamentelor, display-ul smartwatch-ului Under Armour va afișa date relevante. Vorbim de ritmul cardiac, ritmul de alergare și forma fizică generală.

Astfel încât utilizatorii să le poată vedea în timp real și să își dea seama de progresul înregistrat. Atunci când folosesc și Galaxy Buds, utilizatorii pot avea acces la îndrumări audio la anumite intervale din timpul antrenamentului. Lucru ce le oferă o motivație suplimentară pentru a-și atinge obiectivele. Prin conectarea la smartphone, utilizatorii au acces la rapoarte detaliate ale antrenamentelor, alături de informații relevante despre sesiunile de alergare.

Rămâi conectat la fiecare pas

Începând cu 2019, toate încălțămintea din colecția HOVR a Under Armour se conectează cu aplicația MapMyRun. Alături de device-uri Samsung compatibile, utilizatorii își pot conecta încălțămintea direct la smartwatch-ul Samsung. Astfel încât vor primi îndrumări și feedback direct pe display-ul ceasului.

Conectarea smartwatch-ului cu încălțămintea de alergare din colecția UA HOVR oferă utilizatorilor statistici actualizate constant. Vorbim de date cu privire la distanța alergată, precum și îndrumări în timpul antrenamentului.

Oferind date exacte și sfaturi concrete pentru îmbunătățirea alergării, pantofii sport și smartwatch-ul devin un antrenament cu antrenorul personal.

Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition – Pentru performanță în alergare

Galaxy Watch Active2 Under Armor Edition vine într-un corp ușor, sportiv, cu cadran din aluminiu. De asemenea, are un design al display-ului special, precum și două opțiuni de dimensiuni. Utilizatori pot să aleagă dintre o variantă de 44mm, cu curea neagră și o variantă de 40mm cu curea gri.

Ambele curele sunt făcute din Fluoroelastomer (FKM). Acestea au un design ce permite pielii să repire, fiind foarte confortabil de purtat.

Fața smartwatch-ului oferă o interfață clară, iar aplicația MapMyRun poate fi accesată printr-o singură atingere. Fața smartwatch-ului dispune de un design animat de tip Eclipse. Luminozitatea acesteia se schimbă în funcție de ora din zi. Asta cu moduri de afișare a datei și a orei bine definite. Astfel încât să aveți aceste informații la îndemână și să nu vă rămână de făcut nimic altceva în afară de începerea antrenamentului.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa